| Güneşin Oğlu |
|
Oyuncular : Haluk Bilginer, Hümeyra Akbay, Özgü Namal, Ferit Kaya, Bülent Emin Yarar, Köksal Engür,
Görkem Yeltan, Tansu Biçer, Ahmet Kural, Levent Öktem, Serkan Keskin, Gamze Demirbilek, Burçin Yıldırım, Özkan Meşe, Sinan Urundaş
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Müzik : Doruk Somunkıran
Dağıtım : Tiglon
Süre : 1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008
Kötü bir film değil ama iyide değil.eksik yanları çok.oyuncular gereğini yapmış ama çoğu arkadaşında dediği gibi ne yazık ki türk filmleri filmi sanki anlamıyormuşuz gibi defalarca anlatmaları uzatmaları tekrar sahneye konması.5 dk uyuyup uyansak bişey kaybetmiyoruz.birde illa komedi denince küfürlerin bi yerlere sıkıştırılması ve aynı yerlerde tekrarlanması.hiç gerek yok bence.
|
|
| Pandora’nın Kutusu |
|
Annelerini bulup İstanbul’a yaşadıkları yere getirdikten sonra annelerinin Alzheimer hastası olduğunu öğrenen üç kardeş, hasta annelerinin aralarına katılımasıyla, kendi hayatlarının süregiden çarpıklığına dair pek çok gerçekle yüzleşecek, Nusret Hanım’ı anlayacak tek kişi ise büyük abla Nesrin’in (Derya Alabora) kaçak oğlu Murat (Onur Ünsal) olacaktır. Hayatının son günlerini dağıyla başbaşa geçirmek isteyen Nusret Hanım ile torunu Murat’ın kesişen yolları bir yolculuğun baslangıcıdır. Nihayetinde Nusret Hanım’ı dağına kavuşturan bu yolculuk, Murat’ın içine düştüğü boşluğa bir anlam katabilecek midir ?
Yönetmen:Yeşim Ustaoğlu
Süre:1 saat 52 dakika.
Gösterim Tarihi:23 Ocak 2009
Başrol Oyuncuları:Onur Ünsal, Tsilla Chelton, Derya Alabora
|
|
| Adem’in Trenleri |
|
Bir gece vakti ansızın gelenler köyün yeni imamı Hasan ,karısı Hacer ve kızları fatmadır. “Bir boğaz kadar besleyecek durumda” olmadıkları gerekçesiyle reddettikeri imam, emrivaki bir biçimde çıkagelir. Artık bu üç kişinin artık köye yerleştirilmekten başka çare kalmamıştır. Kısa zaman sonra Hacer ve Hasan arasındaki mesafeli ilişki köyde dedikodu konusu olur. Hacer ile Hasan’ın da evlenmesinin hikayesini Hasan vaazda açıkladıktan sonra işler iyice karışır.
Filmin en güçlü yönünün oyuncuları olduğunu söylemek pek de uygunsuz olmayacaktır. Cem Özer İmam Hasan hem sinemaseverlerin hem de eleştirmenlerin beklentilerinin üstünde bir performansla karşımızda.
|
|
| Kurtlar Vadisi Gladio |
|
Cumhur başkanı Özel musul ve kerküke girecek diyem zehirlendi?
Apo suikastini gladio nasıl önledi.
28 Şubat süreci bin yıl sürecekken 5 yılda nasıl sona erdi.
Kim washington dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti.
Kurtlar Vadisi Gladio 20 Kasım 2009
Bütün soruların cevabı Kurtlar vadisi Gladio filminde
|
|
| Gökten Üç Elma Düştü |
|
Sinemalar.com Puanı: 6.7/10
Yapım: 2008 Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen ve Senaryo:Raşit Çelikezer
Süre:1 saat 59 dk
Gösterim Tarihi(Türkiye) : 06 Mart 2009
Kaliteli Türk-Dram filmlerinden olup başrollerde İsmail Hacıoğlu ,Bennu Yıldırımlar(Yaprak Dökümü dizisinin Fikret’i) ve Köksal Engür gibi ünlü isimler var.
Filmde Bennu Yıldırımlar’ın duş sahnesi ve sevişme sahneleri olay yarattı.(Film +13 ) Genellikle bu tarz filmler mutlu sonla bitmez ama bu mutlu sonla bitiyor.
|
|
| Balans Ve Manevra |
|
Puanı: 6.2/10
Yapım:2004 Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen ve Senaryo: Teoman
Süre:1 saat 30 dk
Başrol Oyuncuları:Teoman ,Emre Altuğ ,Bülent Kayabaş ,Didem Erol ,Bülent Polat ,Seda Akman
Ünlü müzikseyinimiz Teoman‘ın yazıp yenettiği filmimiz dialoglarıyla ve müzikleriyle çok güzel bir film. Seda Akman’ın performansı beklenmiycek ve bir daha da bulunmayacak cinsten. Burak Sergen(Ali) ve Bülent Kayabaş(Ümit Kaptan) filmdeki diğer değerli isimler. Teoman’ın ilk sinema filmi deneyimi sizlerle.
|
|
| Dinle Neyden |
|
Sinemalar.com Puanı:6.7/10
Yapım:2008 Türkiye
Tür:Romantik
Yönetmen:Jacques Deschamps
Gösterim Tarihi:10 Ekim 2008
Başrol Oyuncuları:Lale Mansur ,Ahu Türkpençe ,Emin Olcay ,Alican Yücesoy ,Burhan Öçal
19. Yüzyılın başlarında Mevlevi Dervişi‘nin dünyasını anlatıyor. Bu derviş Nuri Dede efendinin hizmetindedir. Hastalanan Dede efendi ve Derviş saraya gelir. Olaylar böylece gelişir.
|
|